Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Алфа Ромео и ФИАТ - трошливи боклуци, на всичкото отгоре със скъпи сервизи и некомпетентни и мудни дилъри
    ъъъъъъъъ...ами точно така си е релано погледнато.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      ъъъъъъъъ...ами точно така си е релано погледнато.
      Аре сега, щом са такива що си си купил три броя? Явно е имало причина. А при новите модели, визирам МиТо и Жулиета тая причина я няма.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Проблемът на Жулиетата е само италиански. Колкото и да не ми харесва местния дилър, той не влияе много върху цената. Криза има - няма реални намаления. Преди време Мерцедес субсидираха дилърите ли с 30% Е класа се продаваше по-евтино от 166. Факт. Сега гледам Хонда и Пежо май правят подобно. Нищо ново под слънцето Алфа е там където и е мястото - поредната странна Алфа с изчанчен собственик в нея

Comment

• Жалка история. На мен лично ми е много мъчно, защото от дте съм фен на марката Лошо е когато една мечта си отива по този начин- бавно и безславно Тази Жулиета е просто отвратителна- прилича по скоро на някой корейски боклук. Даже ми се сртува, че Киа Ceed притежава по- агресивен дизайн..........
          Alfa Romeo 156/1.8 T.S/ 144 h.p.

Comment

• Съседчето е това...снимката е от преди 4 седмици, но неможах да я кача, защото форума ми се бъгва чат-пат
            Attached Files
            In God we trust, all others pay cash.
            Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
            Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

• Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
              Съседчето е това...снимката е от преди 4 седмици, но неможах да я кача, защото форума ми се бъгва чат-пат
              Най-красивия автомобил на снимката
              На всички ,които плюят и реват ,в гугъл могат да намерят адресите всички форуми,а в мобилето има всякакви трошки от 3 до 300 000, и без тва една трета форум са всякакви майстори и продавачи,една трета дето не знаят що карат Алфа,с останалите можем да си пишем и в скаиту.
              Това е истината,в криза не е Алфа ,а централния процесор...

ПС:Ще ме прощавате за думите,но дразните """фенове"""
              Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• - дизайн - който иска по-агресивен външен вид има пакет Спорт 1 и 2; след тази кола ще се обръща почти всеки за разлика от БМВ 1 и Ауди А3
                - технологии - в колата се монтира Двигател на 2010
                - цена - вижда ни се висока, но колата е ориентирана в този сегмент

----------------------------
                FIAT Bravo във Facebook

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                  Най-красивия автомобил на снимката
                  На всички ,които плюят и реват ,в гугъл могат да намерят адресите всички форуми,а в мобилето има всякакви трошки от 3 до 300 000, и без тва една трета форум са всякакви майстори и продавачи,една трета дето не знаят що карат Алфа,с останалите можем да си пишем и в скаиту.
                  Това е истината,в криза не е Алфа ,а централния процесор...

ПС:Ще ме прощавате за думите,но дразните """фенове"""
                  Има разлика между фен и кон с капаци.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Едно леко сравнение на цените:
                    избрал съм базово BMW 116i 5 врати и съм добавил част от екстрите(друга част няма как да се поръчат за 116), които има Giulietta QV серийно.

116i 5 врати
                    Базова Цена 45.440,- лв
                    +Пакет външни огледала
                    +Фарове за мъгла
                    +17 алуминиеви джанти V-spoke style 141
                    +Автоматичен климатична инсталация с разширени функции
                    +Подлакътник за предните места
                    +Спортни предни седалки
                    +Комбинация текстил/кожа Pearlpoint Anthracite/Black - Black – антрацит/черен
                    +Ски сак
                    =Крайна Цена 52.717,- лв.

Giulietta QV 52 990 лв.

Не казвам, че колата е евтина, но определено цената особено на по-базовите модели се доближава повече до голф и астра отколкото до audi i bmw.
                    Last edited by Romko; d.m.y г., 13:07.
                    Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

• е как сравни 116 с QV?
                      като оборудване си ги изравнил, но мотора?
                      QV може да се сравнява най-малко със 130i, защото 120i е от класа на 1,4 MultiAir
                      116 може да се мери с най-малкия бензин със 120 к.с.

----------------------------
                      FIAT Bravo във Facebook

Comment

• Първоначално публикувано от Sev Покажи съобщение
                        е как сравни 116 с QV?
                        като оборудване си ги изравнил, но мотора?
                        QV може да се сравнява най-малко със 130i, защото 120i е от класа на 1,4 MultiAir
                        116 може да се мери с най-малкия бензин със 120 к.с.
                        Точно това имам предвид, че бмв-то с подобно оборудване и най-слабия мотор докарва цената на най-силната модификация на Giulietta
                        При схода мощност и екстри разликите в цените са много големи и са в полза на алфата.
                        Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

• Стига плюене, колата е страхотна, днес я видях в салона във Варна. Не се сещам за друга кола от класа да изглежда толкова добре. На всички, които не харесват предницата, мога да кажа, че откъм дизайн е взаимствана от ферари 599 gtb. На мен лично ми харева, както тя, така и останалата част. Много солидна кола, със страхотни седалки, най-доброто пътно поведение в класа си, както и високоефективни двигатели. Колкото до цената- определено не е ширпотреба, но и не е толкова висока, за да бъде оплювана- доста по-ниска от цената за ауди и бмв, на ниво или дори малко по-ниска от на фолксваген, не знам кй какво иска, без пари качество няма.

Comment

• Първоначално публикувано от kokix Покажи съобщение
                            Стига плюене, колата е страхотна, днес я видях в салона във Варна. Не се сещам за друга кола от класа да изглежда толкова добре. На всички, които не харесват предницата, мога да кажа, че откъм дизайн е взаимствана от ферари 599 gtb. На мен лично ми харева, както тя, така и останалата част. Много солидна кола, със страхотни седалки, най-доброто пътно поведение в класа си, както и високоефективни двигатели. Колкото до цената- определено не е ширпотреба, но и не е толкова висока, за да бъде оплювана- доста по-ниска от цената за ауди и бмв, на ниво или дори малко по-ниска от на фолксваген, не знам кй какво иска, без пари качество няма.

Колега, ти ще я изкараш по-красива и от 159 след малко. Недееееей. Оприличаването с 599 GTB е нелепо. Защото фаровете на Ферарито седят на половината от височината на Жулиета. Всъщност дотук упреците към тая Жулиета са, че не притежава агресия. Агресията е присъща за Алфа. Във много от старите Ферарита няма агресията която има Алфа. То по тая логика Фиораното е копирано от Нисан 350Z или от Тойота Селика примерно. Да ама не е така. Освен това една истинска Алфа НЕ трябва да прилича на друга кола, а единствено и само на себе си. На тая кола, ако се махне скудето и имблемите спокойно може да мине за която и да е кола. Погледната отстрани тая кола с нищо не втълпява, че е алфа. Почти всеки предходен модел не може да се обърка с никоя друга кола. Трябваше тази кола да говори за миналото и величието на марката, а не да се слива с масата и корейските коли, които нямат нито традиции, нито славно минало.
                            Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 23:20.
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• нН

Дано поне се купува! На мен лично ми харесва, въпреки, че след 156 и 159 очаквах повече. Но все пак вижте бестселъра Голф - имам чувството, че стават по-грозни и безлични, но пък са продавани. Средния човек търси средна кола. 159 като е толкова хубава защо не се продава като Пасат?
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                                Дано поне се купува! На мен лично ми харесва, въпреки, че след 156 и 159 очаквах повече. Но все пак вижте бестселъра Голф - имам чувството, че стават по-грозни и безлични, но пък са продавани. Средния човек търси средна кола. 159 като е толкова хубава защо не се продава като Пасат?
                                159 има проблем от друго естество, който Пасат го няма. Слаба моторна гама и лоши бензинови мотори (визирам Опелските , а те са всичките без 1750 TBI ). 4х4 варианта не се предлага при повечето вирсии, това също е проблем. Нама ексклузивен върхов мотор, при условие, че има доста по-силен при уж "безличната Опел Инсигния" . Интериорно също поизостава 159-ката, трябваше да я поосвежат досега. А вътрешното пространство според мен не е достатъчно за външните габарити на колата.
                                Но пък е изключително красива и агресивна.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X